مدیركل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان :
شكارچیان غیرمجاز420 میلیارد ریال به محیط زیست خسارت زدند
گل اركیده: زاهدان - مدیركل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شكارچیان غیرمجاز سال قبل 420 میلیارد ریال خسارت به محیط زیست این استان وارد كردند.
به گزارش گل اركیده به نقل از ایرنا نیره پورملایی دوشنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینكه یكی از معضلات سیستان و بلوچستان قاچاق پرندگان است تصریح كرد: همینطور این نهاد با امضای تفاهم نامه با پلیس فتا توانست سال قبل بیش از 18 پرونده تخلف قاچاق را پیگیری كند.
وی با اشاره به اینكه كمبود محیط بان همچون مهمترین مشكلات سیستان و بلوچستان است اظهار داشت: هم اینك در گستره یك میلیون و 489 هزار و 590 هكتار از مناطق حفاظت شده و تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست این استان تنها 70 محیط بان پوشش می دهند.
وی اضافه كرد: با عنایت به اهمیت امنیت فردی، محیط بانان یگان حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان به جلیقه ضد گلوله و سایر وسایل حفاظتی و دفاعی مجهز شدند.
وی جلیقه ضدگلوله، آرنج و زانوبند را از مهمترین وسایل توزیع شده میان محیط بانان سیستان و بلوچستان ذكر كرد و اظهار داشت: سال هاست كه محیط بانان سراسر كشور در حال گشت زنی، كنترل و نظارت بر مقررات شكار و صید، مورد تهدید شكارچیان متخلف قرار می گیرند.
پور ملایی تصریح كرد: ساخت حدود چهار پاسگاه در مناطق مختلف حفاظت شده سیستان و بلوچستان در دستور كار این نهاد قرار گرفته بود اما از سال 94 اعتبار ملی آنها متوقف گردید.
مدیركل محیط زیست سیستان و بلوچستان بیان كرد: اقدامات برای تامین اعتبار این پاسگاهها به صورت ویژه مورد توجه است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تالاب بین المللی هامون اظهار داشت: با عنایت به اهمیت این تالاب اقدامات بسیار ارزشمندی در طول چند سال اخیر به همت دولت و مسئولان استانی بخصوص استاندار صورت گرفته است كه از مهمترین آن می توان به تدوین سند مدیریت یكپارچه تالاب بین المللی هامون با برگزاری چهار كارگاه مشورتی مدیریت یكپارچه و با حضور تمام ذینفعان و بهره برداران آن اشاره نمود.
وی امضا و مبادله تفاهم نامه حفاظت و مدیریت پایدار تالاب بین المللی هامون با حضور مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران و 15 دستگاه نظارتی و اجرایی دست اندر كار در سیستان و بلوچستان، بازگشایی دایك مرزی، تهیه نقشه های اولویت های آبگیری تالاب برپایه مهار كانون های بحرانی، تولید اكوسیستم پایدار گیاهی - جانوری و پتانسیل تبخیر در تالاب، طراحی و راه اندازی سامانه ژئوپرتال تالاب را از دیگر اقدامات انجام گرفته در این بخش ذكر كرد.
مدیركل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان اظهار داشت: كاشت نهال گونه های سازگار با محیط در سطح 300هكتار از تالاب بین المللی هامون برای اولین بار برای مهار گرد و غبار از محل اعتبارات ملی از مهمترین اقدامات در حوزه این تالاب است.
وی ادامه داد: همینطور مقرر شده است كه فراخوانی برای نخبگان داشته باشیم كه برای قسمت هایی از تالاب كه خشك شده طرح عرضه كنند.
وی اضافه كرد: افزون بر 70 درصد وظایف محیط زیست در حوزه تالاب بین المللی هامون انجام شده است.
7316**3213
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب